BestMovers ofera servicii profesionale de relocari firme, relocari birouri si relocari industriale, precum si relocari de locuinte, la cele mai competitive preturi de pe piata. Daca ai nevoie de relocare, apeleaza cu incredere la BestMovers!

Serviciile BestMovers se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice si acopera o gama variata de activitati, de la manipulare si transport, la demontare si montare, impachetare si chiar depozitare sau debarasare. BestMovers iti ofera servicii complete pentru facilitarea relocarii oriunde in tara sau in afara ei.

Suntem constienti de faptul ca nevoile de relocare ale companiilor sunt unice, motiv pentru care BestMovers pune la dispozitia clientilor din aceasta categorie un sistem complex si avantajos de relocare ce vizeaza economisirea de timp si bani, fara a compromite insa calitatea serviciilor oferite. Totodata, prin operatiunile intreprinse, BestMovers se angajeaza sa actioneze intotdeauna conform procedurilor interne ale fiecarei companii.

BestMovers efectueaza relocari firme pentru orice tip de companie, indiferent de marime, tratand cu acelasi respect si seriozitate chiar si cel mai mic proiect. Serviciile de relocari firme tin pasul cu mediul de afaceri competitiv din prezent si sunt personalizate pentru a se adapta si a satisface in totalitate cerintele celui care apeleaza la ele.

DE CE RELOCARI FIRME DE LA BESTMOVERS?

  • Servicii complete: demontare, impachetare, curatare, transport, remontare;
  • Siguranta echipamentelor tale;
  • Echipa profesionista, cu experienta;
  • Timp redus al procesului de mutare;
  • Evaluare de pret gratuita;
  • Programare rapida.

relocari

Servicii de relocari firme – simplu, eficient si rapid

Atunci cand apelezi la serviciile BestMovers ai avantajul ca relocarea se petrece simplu si rapid si asta pentru ca intelegem cat de stresant poate fi procesul mutarii. Suntem aici pentru a face lucrurile mai usoare.

BestMovers te ajuta sa tii costurile organizationale sub control, oferind servicii de relocare firme accesibile, indiferent de complexitatea proiectului de relocare sau de marimea companiei.

Ne dorim sa devenim partenerul tau de incredere, ajutandu-te sa elaborezi un program flexibil si eficient din punct de vedere al costurilor care sa iti permita sa te bucuri de o relocare cat mai lejera si fara prea multe batai de cap. De asemenea, ne dorim sa intervenim cat mai putin in desfasurarea activitatilor tale zilnice.

https://www.high-endrolex.com/18

Atunci cand contractezi serviciile BestMovers, un expert in logistica se va prezenta la sediul tau pentru a face o evaluare corecta si pentru a-ti prezenta pasii ce urmeaza sa fie parcursi. Apoi ne vom ocupa de tot, de la demontarea si manipularea obiectelor de mobilier, la manevrarea echipamentelor de birou: laptopuri, monitoare, imprimante si aparatura de orice fel.

Iti oferim personal specializat in domeniul mutarilor si consultanti ce te vor sfatui pe parcursul intregului proces de mutare astfel incat relocarea sa se desfasoare in conditii de siguranta. Garantam prin contract integritatea bunurilor tale pe tot parcursul transportului.

Mai mult decat atat, personalul nostru cu experienta este pregatit sa faca fata oricarei provocari, motiv pentru care din echipa BestMovers fac parte si specialisti in mutari componente IT si aparatura electrica. Reusim sa manipulam si sa transportam echipamentele voluminoase, grele sau sensibile in asa fel incat sa scoatem de fiecare data din ecuatie eventualele accidente sau avarii.

Acordam atentie deosebita obiectelor fragile sau delicate, impachetandu-le separat pentru a le proteja de eventualele miscari bruste de pe drum.

Totodata, protejam bunurile transportate folosind doar materiale si echipamente de protectie de calitate – paturi special concepute pentru protejarea mobilierului, folie stretch, folie cu bule etc. Mobilierul si echipamentele transportate vor ajunge in acest fel la destinatie fara a suferi socuri mecanice sau zagaraieturi in timpul mutarii.

Parcul nostru auto, echipat cu autoutilitare potrivite pentru orice tip de transport, ne ajuta sa respectam restrictiile de trafic si sa efectuam operatiuni de relocari firme conforme cu prevederile legale din domeniul transporturilor. Astfel, reusim sa ducem la bun sfarsit orice proiect de relocare, oricat de amplu.

Daca ne soliciti acest lucru, ne luam responsabilitatea de a impacheta documentele si obiectele conexe, garantand prin contract sa nu divulgam niciun fel de informatie cu privire la afacerea ta. Folosim cutii speciale pentru impachetare asa incat bunurile tale sa fie in deplina siguranta si sa ajunga in conditii impecabile la noul sediu.

Cu BestMovers relocarea devine mai usoara

Atunci cand decizi sa te ocupi singur de relocare sau cand nu esti bine informat cu privire la acest proces, mutarea poate fi o experienta greoaie si stresanta. Daca insa alegi sa apelezi la BestMovers, ai garantia ca relocarea se petrece simplu si rapid, transformandu-se intr-o experienta pozitiva.

Ne punem la dispozitia ta experienta vasta in domeniu, profesionalismul si metodele de lucru ce iti vor usura simtitor procesul de relocare. Fie ca este vorba despre persoane ce isi schimba resedinta ori de companii cu sute de angajati, cu noi, relocarea devine mai usoara. Ne desfasuram activitatea cu tehnologie moderna, materiale si echipamente de cea mai buna calitate, personal cu experienta de ani de zile in mutari si servicii de calitate ce se reflecta in nivelul de satisfactie a clientilor.

CE ESTE INCLUS IN SERVICIUL DE RELOCARI FIRME?

  • Demontarea mobilierului de orice tip;
  • Protejarea pieselor de mobilier cu ajutorul paturilor speciale, foliei stretch si a foliei cu bule;
  • Manipularea componentelor IT (calculatoare, laptopuri, imprimante etc.);
  • Transportul si remontarea mobilierului la noua locatie, pe pozitiile indicate.

Relocari firme international

Apeleaza la BestMovers indiferent de amploarea proiectului de mutare! Suntem pregatiti sa raspundem cu promptitudine oricarei solicitari, chiar si celor mai complexe, reusind sa ducem la bun sfarsit orice cerere. Iti garantam un timp minim al operatiunii de mutare si siguranta bunurilor pe toata perioada relocarii, chiar si in strainatate.

Avem parteneri peste tot, motiv pentru care nici o tara nu este inaccesibila. Indiferent de marimea companiei tale, ne straduim sa facem adaptarea la noile circumstante organizationale cat mai lina cu putinta, fiind intotdeauna pregatiti sa gasim solutii potrivite pentru orice buget.

Desigur, exista mai multi factori care influenteaza durata si pretul unui transport international de relocare. De exemplu, transportul aerian este mai scump decat cel naval, dar si mult mai rapid. Pentru a stabili o cotatie de pret trebuie sa stim toate detaliile plecand de la alegerea celei mai bune variante pentru tine.

Contacteaza-ne si lasa relocarea firmei pe mana noastra! Vom face toate demersurile necesare pentru a-ti asigura un tranzit cat mai linistit.

FAQ

De ce BestMovers?

De la manipulare si transport mobila Bucuresti, la demontare si montare, impachetare si chiar depozitare sau debarasare mobila, BestMovers are grija de toate.

Ce presupune serviciul transport mobila Bucuresti?

Serviciul relocari firme include cotatia de pret, consultanta, demontarea mobilierului si a echipamentelor IT, incarcarea, transportul efectiv la noul sediu si remontarea pe pozitiile indicate de client.

Cat costa?

Pretul variaza in functie de complexitatea operatiunii de relocare – dimensiune sediu, timp de lucru, personal implicat in desfasurarea activitatii, materiale necesare pentru mutare etc.

Exista personal specializat in manipularea echipamentelor IT?

Personalul nostru cu experienta este pregatit sa faca fata oricarei provocari, motiv pentru care din echipa BestMovers fac parte si specialisti in mutari componente IT si aparatura electrica.

Este asigurata confidentialitatea datelor?

Pentru BestMovers confidentialitatea datelor este foarte importanta, de aceea dupa finalizarea comenzii, toate ofertele si fisele de comanda sunt dezactivate sau distruse.

Ai nevoie de unul din serviciile oferite de noi?