Servicii de montaj mobila la domicliu

Ți-ai cumpărat mobilă nouă pentru casă și ai nevoie de ajutor pentru a o monta? Sau poate ai nevoie să demontezi mobila pentru a o remonta în alt spatiu.

Indiferent de situație, echipa BestMovers îți stă la dispoziție oferind servicii de montaj mobilă!

Serviciile de montare/demontare mobilă se aplică pentru o gamă largă de piese de mobilier de la diverși producători.

Cu o experiență vârstă în asamblare și montare mobilă, echipa noastră de profesioniști îți va monta mobilierul în cel mai scurt timp, fiind atenți la cele mai mici detalii și ținând întotdeauna cont de indicațiile producătorului mobilei.

La prima vedere, montarea sau demontarea mobilierului poate părea o treabă ușoară, însă, în realitate lucrurile sunt mai complicate. Fiecare piesă de mobiler este extrem de importantă, fapt pentru care este recomandat să apelezi la profesioniști în montaj mobilă.

Montarea incorectă a mobilierului nou achizionat poate duce la degradarea mult mai rapidă a acestuia și posibilitatea de accidentare. Pe parcursul procesului de montaj mobilă, echipa BestMovers se asigură că fiecare parte a mobilierului este îmbinată corect, astfel încât să prevină riscul dezasamblării sale în timp și producerii unor accidente neplăcute.

Totodată, montarea mobilei de unul singur poate dura foarte mult timp și va crea mult deranj și dezordine. Pentru a scăpa de griji, apelează la BestMovers și lasă treaba pe mâna profesioniștilor. Echipa noastră îți va asambla mobila în locul indicat de tine și se va asigura că nu lasă mizerie în urmă.

De asemenea, dezasamblarea și reasamblarea mobilierului de mai multe ori duce la degradarea acestuia. Experții nostrii în montaj mobilă cunosc acest lucru, de aceea, vor acorda o atenție deosebită în momentul dezasamblării pentru a nu slăbi calitatea mobilierului și a pieselor.

Ne dorim ca rezultatul final să fie unul optim, pentru ca tu să ai siguranța lucrului bine făcut. Scapă de grija montajului mobilierului tău cu serviciile de montaj mobilă specializat, schimbând aspectul casei tale mai repede decât te aștepți.

Servicii de montare/asamblare mobilă București

Montajul mobilierul pune aproape pe oricine în dificultate, fiind, de cele mai multe ori, un proces complicat și de durată. Însă, poate fi scurtat dacă apelezi la profesioniști. Alege serviciile BestMovers de montare sau asamblare mobilă și treaba e ca și rezolvată.

Profesioniștii noștri manipulează cu ușurință orice tip de mobilier și îți montează mobila conform cerințelor. BestMovers îți oferă servicii de montare mobilă de cea mai bună calitate.

Echipa noastră este specializată în asamblare/dezamblare mobilă de dormitor, de living, bucătărie sau baie. Asigurăm montarea de dulapuri, comode, dressing-uri, șifoniere, paturi, birouri și orice alt tip de mobilier pe care îl deti.

Punem atenția la detalii și profesionalismul pe primul loc pentru un montaj de mobilă de cea mai bună calitate. Ne asigurăm că pe parcusul montajului să nu facem mult zgomot și avem grijă și de spațiul în care asamblăm mobilierul. Montăm fiecare piesă de mobilier cu mare atenție, pentru ca în timpul procesului de montaj mobilă să nu deteriorăm pereții, parchetul sau gresia.

Și, odată finalizat montajul, echipa Bestmovers te scapă și de ambalajele și mizeria produsă în timpul procesului de asamblare mobilă, ca să fii pe deplin mulțumit de noi.

Echipa noastră de profesioniști montează orice tip de mobilă, indiferent cât de simplă sau complicată este. Trimite-ne un e-mail, completează formularul de contact sau sună-ne pentru a ne ocupa de montare mobilă cât mai curând!

De ce să apelezi la BestMovers pentru montare mobilă?

Montajul mobilierului pare simplu la prima vedere, dar nu este deloc așa. Nu te chinui singur să montezi mobila. BestMovers poate face asta în locul tău, ușor și rapid. Dispune de toate echipamentele necesare pentru a monta cu ușurință orice tip de mobilier.

Echipa noastră este formată din specialiști cu experiență în domeniu, fapt care îi permite să se ocupe de montaj mobilă într-un mod sigur și corect. Știm foarte bine că un mobilier montat incorect se poate deteriora mai repede decât este cazul, ceea ce poate determina apariția unor probleme nedorite.

Acordăm o atenție deosebită fiecărei piese de mobilier și ținem cont de schița pusă la dispoziție de fiecare producător, pentru ca montajul mobilierului să decurgă în cele mai bune condiții. Ne ocupăm de montajul mobilei fără să ne grăbim, întrucât ne dorim ca cei care apelează la serviciul de montaj mobilă pe care îl oferim, să aprecieze mereu calitatea lui.

BestMovers este partenerul în care poți avea încredere deplină, ori de câte ori ai mobilier de montat. Echipa noastra este pregatită cu toate materialele si uneltele necesare pentru a duce misiunea la bun sfarsit. In functie de complexitatea mobilierului, montarea sau dezasamblarea se realizeaza în doar câteva ore.

Este adevărat, e posibil ca magazinul de unde ți-ai cumpărat mobila să îți ofere montaj gratuit. Dar, uneori, ceea ce primești gratis nu este și de cea mai bună calitate. Suntem serioși, harnici, corecți, responsabili si ne dedicam fiecarui proiect pe care il primim. Calitatea si profesionalismul sunt ceea ce ne recomandă!

Ne adaptăm cu ușurință nevoilor și cerințelor clienților, încercând să răspundem la ele în timp util. Facem din montajul mobilei tale o prioritate pentru ca tu sa te bucuri de cele mai bune rezultate la final.

Cum decurge procesul de montaj și asamblare mobilă București?

• De îndată ce ne contactezi, un specialist BestMovers va veni la tine și va face o evaluare a mobilierului. În funcție de complexitatea sa, va stabili costurile și durata procesului de montaj.

• În cazul în care mobila se află încă în magazinul fizic de unde ai achiziționat-o, ne ocupăm noi de transportul ei până la domiciliul tău, în cele mai bune condiții prin serviciul conex de transport mobilă.

• Vom manevra cu mare grijă piesele de mobilier pentru a nu le deteriora.
• Echipa noastră de specialiști se va ocupa de montajul mobilei ținând cont de toate instrucțiunile pe care le au la dispoziție și de locul unde vrei să fie montată aceasta.

• La final, vom strânge toate ambalajele și mizeria făcută pe parcursul procesului de montaj.
Solicită-ne oricând ai nevoie de noi pentru a te bucura de o mobilă montată profesionist si in siguranta!