Mutari internationale firme

BestMovers ofera persoanelor cu mobilitate internationala si companiilor de toate marimile, informatii relevante pentru o adaptare cat mai usoara la viata din strainatate. Astfel, iti punem la dispozitie intreaga noasta retea de parteneri de incredere pentru ca aceasta experienta sa fie pentru tine una cat mai placuta.

https://www.high-endrolex.com/16

Apeleaza la profesionisti atunci cand trebuie sa te muti fie in tara, fie in strainatate! Serviciile noastre se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si companiilor mici sau corporatiilor, ambasadelor etc. si acopera o gama larga de activitati – de la deschiderea sau inchiderea unei sucursale in alta tara, la transportul de bunuri ale unei companii sau chiar transportul de obiecte personale ale angajatilor.

Serviciile noastre flexibile iti permit sa alegi lucrurile pe care doresti sa le iei cu tine atunci cand te muti. Lucram rapid si eficient, reusind sa ducem la bun sfarsit orice proiect de relocare, indiferent de locatie sau complexitate. Iti oferim sfaturi si asistenta complete, atat in interiorul spatiului european, cat si in afara acestuia, asa incat mutarea sa nu mai reprezinte o problema pentru tine.

Venim in intampinarea nevoilor tale cu mai multe variante de transport, precum transport maritim, transport aerian si transport terestru. Ne ocupam de toata logistica si de intocmirea actelor vamale – totul pentru ca tu sa ai siguranta unei operatiuni reusite, fara evenimente neplacute pe parcurs si fara sa te complici prea mult. Bunul mers al lucrurilor este garantat si de experienta acumulata in zecile de mutari internationale efectuate pana in prezent. Fie ca doresti sa te muti in Europa sau pe alt continent, vom gasi solutia de transport potrivita pentru tine si compania ta.

Servicii de relocare in Europa

Stim cat de dificila si stresanta poate fi o mutare, cu atat mai mult una peste hotare. Iar daca mutarea presupune relocarea sediului firmei, fara indoiala ai nevoie de ajutor. BestMovers este partenerul de incredere de care ai nevoie.

Te ajutam sa muti sediul firmei in strainatate intr-un timp record. La fiecare nou proiect contractat, asiguram soferi priceputi si personal specializat in mutari internationale, cu experienta in montare-demontare mobila si manipulare echipamente speciale pentru procesul de mutare. De asemenea, lucram cu specialisti in mutari componente IT si aparatura electrica, ceea ce inseamna ca poti lasa pe mana noastra echipamente electronice voluminoase, grele sau sensibile. Suntem atenti cu obiectele sensibile pe care le manevram, asigurand transportul si relocarea lor in siguranta.

Pentru toate tipurile de mutari, inclusiv relocari internationale, folosim numai materiale speciale de impachetare: cutii speciale, lazi lemn pentru obiecte valoroase, paturi speciale pentru mobilier, folie cu bule, folie stretch, folie bubble cu carton. In situatiile in care este necesara manipularea arhivelor, folosim cutii speciale pentru transportul documentelor. Folosim doar materiale de calitate si tehnici de impachetare profesioniste, iar atunci cand le strangem, avem grija sa etichetam corect toate cutiile pentru ca nimic sa nu se piarda.

Intrucat fiecaruia dintre bunurile tale ii este destinat un anume tip de material pentru impachetare, vom tine cont de acest aspect pentru ca transportul sa se desfasoare fara incidente. Folosim de fiecare data cele mai noi si imbunatatite solutii pentru transportul bunurilor, gasind rezolvari inovatoare acolo unde este nevoie.

Pentru transportul rutier, folosim autoutilitare, camionete si camioane, in functie de volumul de bunuri ce trebuie transportat, si soferi cu experienta in mutari internationale. Mai mult decat atat, toate vehiculele din flota noastra sunt echipate corespunzator pentru a asigura integritatea bunurilor tale pe toata perioada transportului.

Si pentru ca siguranta lucrurilor tale reprezinta principala noastra grija, pentru a evita orice potentiala neplacere, oferim polita de asigurare a bunurilor.

Cu noi, mutarile internationale devin mai simple

Parteneriatul pe care ti-l oferim se bazeaza pe comunicare si incredere reciproca. Experienta acumulata de-a lungul timpului ne permite sa punem la dispozitia ta servicii care acopera o paleta larga de necesitati in materie de relocari. Avem parteneri peste tot in lume, motiv pentru care nici o tara nu este inaccesibila. Indiferent de marimea companiei tale, avem solutiile potrivite. Alege ce e mai bine pentru tine si firma ta!

Fie ca ai de gand sa stai temporar peste hotare si iti doresti sa iei cu tine cateva obiecte fara de care nu te poti descurca, fie ca planuiesti sa iti muti sediul firmei permanent si ai nevoie sa iei cu tine mobilierul si toata aparatura IT, opteaza pentru un transport international efectuat in conditii optime si siguranta totala! Iti oferim de fiecare data solutii de calitate, personalizate si adaptate nevoilor tale.

Ne straduim sa iti oferim cea mai buna experienta, de aceea in momentul in care soliciti serviciul mutari internationale, un reprezentant BestMovers va lua legatura cu tine pentru a stabili pasii care urmeaza sa fie parcursi. In aceasta etapa se va efectua si evaluarea proiectului pentru stabilirea unei cotatii de pret. Pentru a-ti putea face cea mai buna oferta, trebuie sa stim toate aspectele proiectului – de la volumul de bunuri ce trebuie transportat, la personalul necesar, numarul de kilometri pana la destinatie, formalitatile vamale etc. Desigur, durata si pretul unui transport international de relocare depind si de metoda de transport aleasa. De exemplu, transportul aerian este mai scump decat cel naval, dar si mult mai rapid. Te ajutam sa iei cea mai buna decizie pentru tine.

Iar pentru a ne incadra in programul tau, optimizam fiecare etapa si identificam solutii adaptate situatiei – bunurile care trebuie sa ajunga rapid la destinatie pot fi expediate aerian, in timp ce mobilierul poate fi transportat pe cale maritima.

Contacteaza-ne si lasa relocarea firmei pe mana noastra! Vom face toate demersurile necesare pentru a-ti asigura un tranzit cat mai linistit.

FAQ

De ce BestMovers?

BestMovers te ajuta sa te muti oriunde in lume, asigurand atat transportul efectiv de bunuri, cat si formalitatile vamale.

Ce presupune serviciul mutari internationale firme?

Serviciul mutari internationale firme include consultanta si estimarea de pret, impachetarea si manipularea bunurilor, formalitatile vamale, transportul terestru, aerian sau maritim, descarcarea si reasamblarea mobilei la destinatie etc.

Cat costa?

Costul acestui serviciu se stabileste pe baza solutiei personalizate realizate in conformitate cu necesitatile existente. Comunicam toate costurile prin intermediul contractului de prestari servicii astfel incat fiecare aspect sa-ti fie cunoscut.

Cat dureaza o mutare internationala?

O operatiune de mutare depinde de factori precum volumul si greutatea bunurilor de transportat, distanta parcursa, perioada anului in care se realizeaza relocarea etc., si poate dura intre 3 si 45 de zile.

Ai nevoie de unul din serviciile oferite de noi?